Wersje kompatybilne
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g Gouda peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
lub 60 g Edam peyniri, parçalara bölünmüş - 25 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm)
- 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 4 adet tavuk göğsü fileto, derisiz, kemiksiz, her biri düz, tek kalın bir dilim haline getirilmiş (her biri yakl. 230 g)
- 3 yk soya sosu
-
¼
küp tavuk bulyon
lub 1 tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (yakl. 5 g) - 30 g zeytinyağı, ekstra 1 tk zeytinyağı
- 280 - 300 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 1 tutam tuz
- 400 g tatlı patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 adet kırmızı elma (örn. starking cinsi), ikisi soyulmamış, biri soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 1 tk sirke, tercihen elma veya pirinç sirkesi
- 1 tepeleme tk köri tozu
- 200 g su
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r345983