Peanut butter and cookie ice cream
TM5 TM6

Peanut butter and cookie ice cream

4.4 (9 ocen)

Składniki

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Ice cream

  • 50 g coconut sugar
  • 150 g rice malt syrup
  • 100 g peanut butter of choice (see Tips)
  • 380 g coconut cream
  • 1 - 2 pinches salt
  • 2 tsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 12 biscuits of choice, broken into pieces (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2290.9 kJ / 545.5 kcal
Białko
12.1 g
Węglowodany
40.5 g
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341825