Steamed Chinese greens
TM5 TM6

Steamed Chinese greens

4.5 (116 ocen)

Składniki

  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp tamari, gluten free (see Tip)
  • 2 tsp sesame oil
  • 2 tsp pure maple syrup
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1000 g boiling water
  • 250 g broccoli, broken into florets
  • 150 g pak choy, cut into quarters lengthways
  • 150 g sugar snap peas, cut into halves
  • fried shallots, for garnishing
  • fresh coriander leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
587.8 kJ / 140 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341784