Rainbow cauliflower sushi
TM6 TM5

Rainbow cauliflower sushi

4.1 (8 ocen)

Składniki

Rainbow cauliflower sushi

  • 530 g cauliflower, cut into pieces (3 cm)
  • 50 g raw cashews
  • 1 avocado, flesh only
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 ½ tsp wasabi paste
  • 6 nori sheets
  • ½ red capsicum, cut into fine julienne
  • 50 g red cabbage, shredded
  • 1 - 2 spring onions/shallots, cut into fine julienne
  • filtered water, for brushing

Peanut dipping sauce

  • 100 g roasted unsalted peanuts
  • 1 - 2 tbsp filtered water
  • 1 - 2 tbsp pure maple syrup
  • 1 - 2 tbsp tamari, gluten free (see Tip)
  • 3 - 4 tsp Sriracha® sauce

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1230.3 kJ / 292.9 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
13.3 g
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341217