Urządzenia i Akcesoria
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
16 slices
Składniki
Dough
-
milk450 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
honey20 g
-
strong white bread flour for dusting
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
beef mince800 g
Filling and Assembly
-
olive oil1 tsp
-
red onions quartered100 g
-
streaky bacon cut in 1 cm pieces12 slices
-
pickled gherkins (drained weight)250 g
-
cheese slices30
-
ketchup2 Tbsp
-
American mustard2 Tbsp
-
water for brushing
-
sesame seeds for sprinkling
Sauce
-
mayonnaise200 g
-
dried onion flakes1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
ketchup3 Tbsp
-
pickled gherkin liquid1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
26.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
40.3 g