Jalapeño Popper Dip
TM5

Jalapeño Popper Dip

4.9 (17 ocen)

Składniki

  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g Pepper Jack cheese or other spicy cheese, diced (2 cm)
  • 15 g panko breadcrumbs
  • 120 g onions, quartered
  • 6 fresh jalapeño chillies, stems removed, (3 whole, 3 halved)
  • 90 g smoked bacon, cut in pieces (2 cm)
  • 450 g cream cheese
  • 220 g artichoke hearts, drained (1 x 400 g tin)
  • 120 g mayonnaise

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1243 kJ / 297 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r338899