Urządzenia i Akcesoria
Galetka s třešněmi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porcí
Składniki
Těsto
-
70 gramů krystalového cukru
-
400 gramů hladká mouka
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
3 žloutky
Náplň
-
1 žloutek rozšlehaný, na potření těsta
-
1 polévková lžíce smetany, min. 33 % tuku
-
30 gramů másla, pokojové teploty
-
20 gramů hnědého cukru plus na posypání
-
500 gramů třešní vypeckovaných
-
20 gramů mandlových lupínků
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
7.6 g
Kalorie
2178 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy