Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
TM5 TM31 TM6

Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)

4.4 (16 ocen)

Składniki

Tagliatelle agli spinaci

  • 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
  • 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva

Pesto di pomodori secchi

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 130 g di pomodori secchi sott'olio, ben scolati
  • 10 foglie di basilico fresche
  • 15 capperi
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 120 g di olio extravergine di oliva

Terminare la preparazione

  • 180 g di stracciatella

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3784.5 kJ / 904.5 kcal
Białko
26.2 g
Węglowodany
70.1 g
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
6.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r320267