Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
TM6 TM5

Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers

4.7 (286 ocen)

Składniki

  • water, for cooking pasta
  • 225 g macaroni pasta
  • 1 slice white bread, quartered (approx. 25 g)
  • 250 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 40 g plain flour
  • 340 g semi-skimmed milk
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 g chorizo, diced
  • 10 g fresh basil leaves, roughly chopped
  • 70 g preserved red peppers, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3073.9 kJ / 734.7 kcal
Białko
33.3 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
38.1 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Błonnik
2.8 g
Sód
1028.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310420