Urządzenia i Akcesoria
Smoothie z jarmużu, jabłek i winogron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
25 g migdałów, ze skórką25 g orzechów nerkowca, surowych
-
100 g jasnych winogron
-
50 g jarmużu tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
-
100 g jabłek, kwaśnych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g wody
-
2 łyżeczki miodu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
381 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JARMUŻ
11 Przepisów
Polska
Polska