Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
TM6 TM5

Thai Peanut Chicken with Coconut Rice

4.7 (1.6K ocen)

Składniki

Peanut Sauce

  • 3 garlic cloves
  • 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 40 g olive oil
  • 400 g coconut milk
  • 160 g peanut butter
  • 80 g light soy sauce
  • 80 g orange juice
  • 80 g dark brown sugar
  • 1 - 2 Tbsp sriracha sauce, to taste (see tip)
  • 10 g sesame oil

Chicken, Rice and Vegetables

  • 600 g water
  • 350 g basmati rice
  • 400 g coconut milk
  • 20 g desiccated coconut
  • 600 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (1-2 cm)
  • 200 g fresh baby sweetcorn, halved lengthways
  • 200 g sugar snap peas, trimmed
  • unsalted peanuts, roughly chopped, for garnishing
  • fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3831 kJ / 918 kcal
Białko
37.5 g
Węglowodany
71.8 g
Tłuszcz
52 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r300140