紅藜地瓜麵包
TM6 TM5

紅藜地瓜麵包

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 40 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
  • 160 克 法國麵包粉
  • 2 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 120 克 水
  • ¾ 茶匙 乾酵母粉
  • 1 大匙 橄欖油 (約15克)
  • 15 克 紅藜麥
  • 100 克 蜜地瓜 ,去皮,切丁
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
3614 kJ / 865 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
99 g
Tłuszcz
47 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r295793