南瓜乳酪麵包
TM5 TM6

南瓜乳酪麵包

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 300 克 水
  • 80 克 南瓜 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 160 克 法國麵包粉
  • 40 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
  • 60 克 法國老麵
  • ½ 茶匙 鹽
  • 10 克 糖
  • 80 克 牛奶
  • ¾ 茶匙 乾酵母粉
  • 15 克 奶油 ,切塊
  • 40 克 南瓜籽
  • 180 克 奶油乳酪 ,切塊
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1175 kJ / 282.2 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
36.2 g
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r294132