Country-style chicken liver fritters
TM6 TM5

Country-style chicken liver fritters

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 500 g chicken livers, trimmed
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • oil (approx. 2 tablespoons), for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
511.8 kJ / 121.9 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
6.7 g
Tłuszcz
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Sód
189.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r293370