Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 muz (yakl. 200 g), parçalara bölünmüş
- 80 g yaban mersini, dondurulmuş
-
1
yk buğday ruşeymi
lub 1 yk keten tohumu - 150 g yoğurt
- 5 g zencefil, taze kök, soyulmuş (opcjonalnie)
- 200 g badem sütü
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 867 kJ / 208 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r292822