Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş
- 1 misket limonu, kabuksuz, sadece iç kısmı
- 3 yk kurutulmuş kurt üzümü (goji berry)
- 2 yk granola
- 100 g yoğurt
- 250 g Hindistan cevizi sütü
- 1 - 2 tk bal, damak tadına göre
- 4 - 6 buz küpü
- 2 yk kurutulmuş Hindistan cevizi, ince şeritler halinde, kavrulmuş (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 1795 kJ / 428 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 5.4 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r292820