Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g badem
- 50 g kaju fıstığı
- 50 g Antep fıstığı
- 50 g kabak çekirdeği içi
- 50 g ay çekirdeği içi
-
80
g kuru üzüm
lub kırmızı dut -
80
g kurutulmuş yaban mersini
lub kurutulmuş vişne - 250 g yulaf gevreği
-
150
g agave şurubu
lub 150 g bal (bk.öneri) - 40 g Hindistan cevizi tozu
- 1 yk chia tohumu
- 1 yk haşhaş tohumu
- 2 portakal, kabuğun ince rendesi (opcjonalnie)
- 1 vanilya çubuğu, sadece tanecikleri (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Tam tarif
- Kalorie
- 15816 kJ / 3780 kcal
- Białko
- 92.3 g
- Węglowodany
- 448.1 g
- Tłuszcz
- 180 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r292791