Urządzenia i Akcesoria
Schoko-Gâteau
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 Stücke
Składniki
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Mandeln80 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Eier (Kl. M)4
-
Zucker150 g
-
Fleur de Sel2 Prisen
-
Puderzucker1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
1695 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy