Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Bergkäse mild (z.B. Stilfser), in Stücken200 g
-
Wasser und etwas mehr zum Kochen500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (1 cm)250 g
-
Salz2 ½ TL
-
Frühlingszwiebeln in Stücken (2 cm)1 Bund
-
Öl1 EL
-
Eier (Kl. M)3
-
Milch160 g
-
Bärlauch grob geschnitten80 g
-
Mehl250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
2452 kJ /
586 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy