Urządzenia i Akcesoria
Lamb Korma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions
Składniki
-
onions quartered160 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
lamb shoulder meat, boneless cubed (3-4 cm)1000 g
-
olive oilghee30 g
-
tomato purée60 g
-
garam masala1 tsp
-
plain yoghurt plus extra for serving150 g
-
cooked rice for serving
-
fresh coriander leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
3304 kJ /
787 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
58 g