Vellutata di zucchine e zenzero
TM5

Vellutata di zucchine e zenzero

4.7 (570 ocen)

Składniki

  • 30 g di cipolla bianca
  • 50 g di carote, pelate e a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 450 g di acqua
  • 100 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (2-3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
544 kJ / 130 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
7.4 g
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r283877