Urządzenia i Akcesoria
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
744.6 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
501 kJ /
119.7 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10.7 g