Steak Provençal Pie
TM6 TM5

Steak Provençal Pie

3.3 (12 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 10 g olive oil, plus extra for frying
  • 12 shallots (round)
  • 700 g braising steak, diced (3 cm)
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 bay leaf
  • 1 piece orange zest (10 cm)
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp plain flour
  • 250 g red wine
  • 200 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g fresh portobello mushrooms, diced
  • 1 red pepper, diced (2 cm)
  • 25 g pitted black olives, halved
  • 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2076 kJ / 497 kcal
Białko
33.2 g
Węglowodany
28.5 g
Tłuszcz
26.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r282114