Jalapeño Popper Dip
TM6 TM5

Jalapeño Popper Dip

4.8 (30 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 oz Monterey Jack cheese, cubed
  • ½ oz panko
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 6 jalapeño peppers, stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish
  • 3 oz bacon, cut into pieces (½ in.)
  • 16 oz cream cheese, room temperature, cubed (1 in.)
  • 1 can artichokes (approx. 14 oz), drained (approx. 8 oz net)
  • 4 oz mayonnaise

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1243 kJ / 297 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r280503