Tomatensugo all'arrabbiata

Tomatensugo all'arrabbiata

4.7 961 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln in Stücken
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Chilischote entkernt
    ½
  • Olivenöl
    25 g
  • Tomaten reif, geviertelt und entkernt
    800 g
    1 Dose Tomaten, (800 g)
  • Tomatenmark
    30 g
  • Basilikum abgezupft
    3 Stängel
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucker
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 94 kcal / 359 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji