Kresse-Kartoffelpüree

Kresse-Kartoffelpüree

4.7 159 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    1000 g
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Butter
    20 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Milch 1,5 % Fett
    160 g
  • Kresse-Beet Wurzeln abgeschnitten
    ½

Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 4 g
Kalorie 659 kJ / 157 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji