Lammtopf Pichelstein

Lammtopf Pichelstein

4.4 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Blattpetersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Zwiebeln
    60 g
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Öl
    20 g
  • Lammfleisch mager, in Würfeln
    500 g
  • Wasser
    1000 g
  • Kartoffeln in kleinen Würfeln
    600 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    3 Würfel
    1 geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Kümmel
    1 TL
  • Möhren in kleinen Würfeln
    200 g
  • Weißkohl in feinen Streifen
    200 g
  • Porreestange (200 g), in Ringen
    1

Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 31 g
Kalorie 1592 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 9.3 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji