Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
TM6 TM5

Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti

4.6 (63 oceny)

Składniki

Coconut Roti

  • 350 g plain flour, plus extra for dusting
  • 200 g fresh coconut (see tips)
  • 100 g water, lukewarm
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 Tbsp oil, plus extra for frying

Kuruma Iraichchi

  • 750 g beef chuck steak, boneless, diced (approx. 3 cm)
  • 2 tsp fine sea salt
  • 2 - 4 tsp ground black pepper, to taste
  • 1 Tbsp ground coriander
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 3 garlic cloves
  • 1 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 - 5 bird's eye chillies, fresh, deseeded if preferred
  • 2 onions, quartered
  • ½ tsp ground turmeric
  • 8 fresh curry leaves
  • 2 pandan leaves, tied in a knot
  • 2 Tbsp white wine vinegar
  • 1 fresh lemon grass, halved
  • 1 Tbsp tomato purée
  • 270 g coconut cream
  • 1 Tbsp ghee
  • 1 lime, cut in wedges for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3054 kJ / 727 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
41 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r270141