Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
TM6 TM5

Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 1060 g water
  • 20 g lime juice
  • 500 g white fish fillets, cut in pieces (3-4 cm)
  • 1 tsp black peppercorns
  • 2 tsp chilli powder
  • 1 cinnamon stick, broken in pieces
  • 4 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 2 - 4 fresh green chillies, deseeded if preferred
  • 10 - 12 fresh curry leaves
  • 1 Tbsp tamarind paste
  • 100 g coconut cream
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 - 3 pandan leaves (see tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
896 kJ / 213 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r268797