Tosta de cangrejo y atún
TM5 TM6

Tosta de cangrejo y atún

4.7 (325 ocen)

Składniki

  • 150 g de cebolleta en cuartos
  • 250 g de surimi (en palitos)
  • 2 huevos duros
  • 2 latas de atún en aceite de oliva escurridas (aprox. 100 g)
  • 25 g de vinagre
  • 200 g de mayonesa
  • 1 baguette en rebanadas
  • pimentón para espolvorear

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
551 kJ / 132 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r268169