沙参玉竹黑鱼汤
TM5 TM6

沙参玉竹黑鱼汤

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 2 片 姜
  • 1 条 黑鱼 ,洗净去除内脏和鱼头,切段
  • 1 茶匙 料酒
  • 1200 克 水
  • 2 颗 蜜枣
  • 15 克 沙参
  • 20 克 玉竹
  • 150 克 猪肉 ,选择瘦肉,切大块,提前汆水
  • 1 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
986.5 kJ / 235.8 kcal
Białko
31.3 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r266981