Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g armut, parçalara bölünmüş (3-4 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 100 g yeşil elma, parçalara bölünmüş (3-4 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 60 g ıspanak yaprağı, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 150 g su, soğuk
-
300
g taze sıkılmış portakal suyu, soğuk
lub 3 portakal, soyulmuş, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış - 3 - 4 buz küpü
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r260852