Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g keten tohumu, toz
- 150 g bitkisel süt
- 150 g kapya biber, çekirdekleri çıkartılmış, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 350 g portakal,kabukları soyulmuş, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- 200 g maden suyu
- 1 yk bal
- 8 - 10 buz küpü, servis etmek için
- Wartości odżywcze
- na 1 bardak
- Kalorie
- 510 kJ / 147.6 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r260846