Urządzenia i Akcesoria
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
sumac¼ tsp
-
dried mint½ tsp
Flatbreads
-
plain flour plus extra for dusting170 g
-
salt½ tsp
-
hot water100 g
Greek lamb rolls
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
lamb mince500 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried mint1 tsp
-
water for brushing
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.7 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
1806.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
38.5 g