Beetroot salad with raita dressing
TM6 TM5

Beetroot salad with raita dressing

4.1 (12 ocen)

Składniki

  • 2 raw beetroots, peeled and cut into thin slices (see Tips)
  • 1 tsp dried chilli flakes, plus extra 2 pinches for dressing
  • 2 tbsp red wine vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp salt
  • 500 g boiling water
  • 6 cm piece fresh ginger
  • 150 g sweet potato
  • sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
  • 1 garlic clove
  • 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 200 g Greek-style natural yoghurt
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground cumin
  • alfalfa sprouts, to serve (optional)
  • black sesame seeds, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1002.1 kJ / 238.6 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
14.7 g
Tłuszcz
16.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.9 g
Sód
645.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256230