Urządzenia i Akcesoria
Eggs with coconut curry sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
eggs room temperature (see Tips)8
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
ghee (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
776.1 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1624.6 kJ /
386.8 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Węglowodany
6.8 g