Anise-cured salmon
TM6 TM5 TM31

Anise-cured salmon

4.7 (12 ocen)

Składniki

  • 500 - 800 g fresh boneless salmon fillet, skin removed if preferred (see Tips)
  • 3 star anise
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp fennel seeds
  • 1 tsp coriander seeds
  • 125 g white sugar
  • 125 g sea salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • cold water, to rinse

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
927.2 kJ / 220.8 kcal
Białko
17.3 g
Węglowodany
13.3 g
Tłuszcz
11.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
0.4 g
Sód
4655.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256155