Crab and ginger tart with chilli dressing
TM6 TM5 TM31

Crab and ginger tart with chilli dressing

3.5 (2 oceny)

Składniki

Chilli dressing

  • 1 fresh long red chilli, cut into thirds and deseeded if preferred
  • 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
  • 20 g lime juice
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 2 tbsp rice wine vinegar
  • 90 g avocado oil
  • 1 tbsp raw sugar

Crab and ginger tart

  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g unsalted butter
  • 3 tbsp water
  • ¾ tsp salt
  • 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices
  • 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks
  • 2 tbsp olive oil
  • 280 g crab meat
  • 300 g sour cream
  • 2 eggs
  • 2 egg yolks
  • ¼ tsp ground black pepper
  • rocket leaves, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2393.8 kJ / 570 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
28.2 g
Tłuszcz
45.4 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Błonnik
2.2 g
Sód
628.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256149