Smoked trout pâté
TM6 TM5 TM31

Smoked trout pâté

4.9 (8 ocen)

Składniki

  • 200 g hot smoked trout (see Tips)
  • 120 g water
  • 1 tsp gelatine powder
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 60 g mayonnaise (see Tips)
  • 2 tsp lemon juice
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 120 g cream cheese
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
  • 120 g pouring (whipping) cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1756.6 kJ / 418.3 kcal
Białko
17.7 g
Węglowodany
1.8 g
Tłuszcz
38.4 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Błonnik
0.3 g
Sód
316.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256146