Urządzenia i Akcesoria
Patatas guisadas con calamares
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones
Składniki
-
300 g de cebolla en cuartos
-
50 g de aceite de oliva
-
½ cucharadita de colorante amarillo
-
500 g de calamares frescos (en trozos o anillas)
-
1 hoja de laurel seca
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
500 g de patatas chascadas
-
30 g de arroz de grano redondo
-
50 g de vino blanco
-
300 g de caldo de pescado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
21.6 g
Kalorie
1421 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Guisos de patata
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania