Wersje kompatybilne
Brochetas de palometa en adobo con ensalada de coliflor
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Adobo
- 5 dientes de ajo
- 10 g de salsa de soja
- 10 g de salsa barbacoa
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharadita de pimentón
- 4 filetes de palometa en trozos de 3 cm
- 12 langostinos crudos grandes pelados
Ensalada rápida de coliflor
- 350 g de ramilletes de coliflor
- 100 g de mayonesa
- 150 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brochetas
- 1 pimiento verde en trozos de 2-3 cm.
- ½ cebolla en trozos de 2-3 cm.
- aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 39.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1901.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r25538