Urządzenia i Akcesoria
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
olive oil divided3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar½ tsp
-
4 skinless white fish fillet, (5-6 oz each)skinless salmon fillets (5-6 oz each)4
-
ginger, fresh root peeled and sliced1 inch
-
garlic clove1
-
shallot cut into pieces3 ½ oz
-
3 ½ oz onion, white part only, cut into piecesleek white part only, cut into pieces3 ½ oz
-
celery cut into pieces3 ½ oz
-
12 ½ oz carrotfrozen peas12 ½ oz
-
water16 oz
-
salt divided2 tsp
-
potatoes cut into pieces (½ in.)9 oz
-
14 oz mixed vegetablesbroccoli florets14 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
cream to taste2 - 3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The basic cookbook
177 Przepisów
Kanada
Kanada