Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Albóndigas
- 450 g de carne molida de res
- 2 huevos
- 5 g de mostaza
- 1 cdita de paprika
- ½ cdita de sal fina
Caldillo
- 575 g de jitomate
- 45 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de sal fina
- 300 g de agua
Puré de papa
- 785 g de papas, peladas y cortadas en trozos
- 1 cdita de sal fina
- 80 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2500 kJ / 595.2 kcal
- Białko
- 31.2 g
- Węglowodany
- 41.8 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r254066