Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
TM6 TM5 TM31

Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms

4.1 (30 ocen)

Składniki

  • 40 g mixed dried mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 50 g carrot, cut into pieces
  • 90 g tomatoes, cut into quarters
  • 20 g olive oil
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp brown sugar
  • ½ tsp ground ginger
  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried egg noodles
  • 80 g fresh enoki mushrooms
  • 50 g snow peas, cut into thirds
  • 30 g tofu, cut into cubes (2 cm)
  • 30 g celery, cut into pieces (1.5 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tbsp white vinegar
  • 20 g fresh coriander, leaves only, finely chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
884.8 kJ / 210.7 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
6.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
3.8 g
Sód
1090.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r253099