Urządzenia i Akcesoria
Thai red pork curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
makrut lime leaves4
-
Thai red curry paste (see Tips)60 - 80 g
-
fish sauce1 tbsp
-
coconut cream400 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2.5 cm)400 g
-
peanut butter (see Tips)40 g
-
pork loin cut into cubes (3 cm) and fat trimmed500 - 600 g
-
frozen green beans cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1069 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
1992.5 kJ /
474.4 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
15.8 g