Urządzenia i Akcesoria
Sticky buns with brown sugar glaze
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
9 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing160 g
-
milk90 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
caster sugar50 g
-
eggs3
Cinnamon sugar
-
caster sugar1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
Brown sugar glaze
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing180 g
-
light brown sugar180 g
Assembly
-
sea salt flakes for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
454.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2417.2 kJ /
575.5 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
57.1 g