Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.2 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
66.5 g