Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
TM6 TM5 TM31

Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure

4.2 (5 ocen)

Składniki

Dough

  • 100 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 320 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 600 g durum wheat flour
    lub strong white bread flour
  • 1 tsp dried instant yeast
    lub 10 g fresh yeast, crumbled

Topping

  • 10 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 80 g yellow pepper, cut in pieces (1-2 cm)
  • 80 g red pepper, cut in pieces (1-2 cm)
  • 50 g courgette, cut in pieces (1-2 cm)
  • 100 g aubergine, cut in pieces (1-2 cm)
  • 300 g white button mushrooms, fresh, sliced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 4 - 6 fresh basil leaves, shredded, plus extra for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1304.8 kJ / 311.9 kcal
Białko
9.2 g
Węglowodany
61.7 g
Tłuszcz
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
11.4 g
Sód
713.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247282