Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
TM6 TM5 TM31

Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)

4.4 (245 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 tsp oil
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 600 g water
  • 400 g coconut milk
  • 450 g chicken thigh fillets, cut into strips (1 x 6 cm)
  • 2 tbsp fish sauce
  • 1 stalk lemongrass, white part only, cut into halves
  • 1 tsp raw sugar
  • 4 fresh kaffir lime leaves
  • 2 tbsp lime juice
  • 3 - 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
972.5 kJ / 231.5 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
17.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Błonnik
1.3 g
Sód
982.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r246746