Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
TM6 TM5

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.7 (36 ocen)

Składniki

  • 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 120 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 120 g spelt grains
  • 950 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
969 kJ / 230 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
8.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r245029